| Μάρκα: | SZD |
| Πιστοποίηση: | SGS / Oeko-Tex / ISO9001 |
| Minimum Order Quantity: | 500 Meters |
|---|---|
| Τιμή: | Negotiation |
| Packaging Details: | Polybag Then Packed In Carton |
| Delivery Time: | 10 Working Days After Received Your Payment |
| Payment Terms: | T/T Or PayPal |
| Supply Ability: | 10,000 Meters Per Day |
| Shape: | Tape | Usage: | Sew On Tape |
|---|---|---|---|
| Easy To Use: | Yes | Temperatureresistance: | -40°C To 80°C |
| Productname: | Hook And Loop Tape | Lead Time: | 3-`15ays |
| Quality: | High Quality | Certificates: | SGS. ROHS |
| Επισημαίνω: | 30 mm ταινία για γάντζους και βρόχους,ανθεκτική ταινία στερέωσης για υφάσματα,ισχυρό δείγμα συγκόλλησης ταινίας γάντζου και θηλιάς |
||
Το σύστημα κλεισίματος με αυτοκόλλητο, που συνήθως αναφέρεται ως αυτοκόλλητο ή ταινία, αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία. Η μία πλευρά διαθέτει τραχιά υφή γνωστή ως γάντζος, ενώ η αντίθετη πλευρά είναι πιο μαλακή και ονομάζεται θηλιά. Όταν αυτές οι δύο πλευρές έρχονται σε επαφή, οι γάντζοι εμπλέκονται στις θηλιές, δημιουργώντας έναν ασφαλή μηχανισμό κλεισίματος.
Υπάρχουν πολυάριθμες παραλλαγές και συνδυασμοί αυτού του συστήματος στερέωσης. Αυτά περιλαμβάνουν αυτο-εμπλεκόμενα σχέδια καθώς και μονοκομματικές τεχνολογίες, καθεμία προσαρμοσμένη σε διαφορετικές ανάγκες και λειτουργίες.
Οι μέθοδοι προσάρτησης για αυτό το σύστημα αυτοκόλλητου ποικίλλουν ευρέως. Μπορεί να επικολληθεί σε μια επιφάνεια χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα ευαίσθητα στην πίεση ή ενεργοποιούμενα με διαλύτη. Επιπλέον, μπορεί να συγκολληθεί στον εαυτό του ή σε άλλα υφάσματα, να σφραγιστεί μέσω τεχνικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) ή να εφαρμοστεί με χρήση ενεργοποίησης με θερμότητα. Η βέλτιστη μέθοδος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις απαιτήσεις που εμπλέκονται.
| Όνομα προϊόντος | Ταινία Hook And Loop |
| Χρήση | Ταινία Hook And Loop για ράψιμο |
| Δείγμα | Δωρεάν |
| Πλάτος | Διαφέρει (συνήθως 10mm έως 50mm) |
| Κόλλα | Αυτοκόλλητη (Αυτοκόλλητη ταινία Hook And Loop) |
| Σχήμα | Ταινία |
| Ποιότητα | Υψηλή Ποιότητα |
| Πιστοποιητικά | SGS, ROHS |
| Προσαρμοσμένο | Ναι |
| Είδος | Ταινία στερέωσης Hook And Loop |
Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται εκτενώς σε διάφορες βιομηχανίες λόγω των ευέλικτων ιδιοτήτων του. Βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην παραγωγή ενδυμάτων, υποδημάτων, καπέλων και γαντιών, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες μόδας όσο και τις λειτουργικές ανάγκες.
Εκτός από τα ρούχα, χρησιμοποιείται συνήθως σε οικιακές υφασμάτινες καλύψεις όπως καναπέδες, χαλιά και κουρτίνες, ενισχύοντας την άνεση και την αισθητική εμφάνιση στους χώρους διαβίωσης.
Επιπλέον, οι εφαρμογές του επεκτείνονται σε τεχνικούς τομείς, όπως ηλεκτρικός εξοπλισμός, ιατρικές συσκευές, δερμάτινα προϊόντα, ακόμη και καλωδιώσεις, αποδεικνύοντας την ευρεία χρησιμότητά του σε διάφορους τομείς.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Shusen Dai
Τηλ.:: +8613715021986